Skofri:

Vi er en skofri skole, gældende for både børn og voksne. Vi anbefaler at bruge hjemmesko.

Egen garderobe:

Alle børn på skolen har sin egen garderobe med en knag samt en kasse til skiftetøj, hjemmesko eller andet.

Fra 7.klasse er der mulighed for at have et aflåst skab i klassen.

Den gyldne kost:

Den gyldne kost er en del af en ugentlig kåring at skolens mest opryddelige klasseværelse, hvor den gyldne kost udgør pokalen. I slutningen af året gøres status over, hvilken klasse der har haft den gyldne kost flest gange, og klassen præmieres med et særligt arrangement eller udflugt.

Forsikring:

Som forældre skal man sikre sig at, sine børn har en ulykkesforsikring. Det er således, at kommer et barn ved uheld til skade i skolen eller SFO´en, så er barnet ikke dækket af skolens forsikring, men af sin egen ulykkesforsikring.

Skolebus:

Det er gratis at anvende den kommunale skolebus.

Tilsyn:

Vores tilsynsførende er Peter Astorp, som du kan læse mere om under menupunktet "Om os - Tilsynsførende".

Sidst opdateret 3. august 2017